ZEKA OYUNLARI ÇİFTE BİRİNCİLİK

İlçe turnuvasında elde ettiğiniz muhteşem başarılarla dolu zaferlerinizle gurur duyuyoruz! Sadece bir değil, iki ilçe birinciliği kazanmak gerçekten büyük bir başarı ve öğrencilerinizin, sizin ve tüm okul ekibinin azmi ve yeteneğiyle gerçekleştiğini görmek bizi son derece mutlu ediyor.

Emeğiniz, özveriniz ve öğrencilere olan katkınızla, İbni Sina İlkokulu'nun kültürüne büyük bir ivme kattınız. Akıl ve zeka oyunlarıyla öğrencilerimizin düşünme yeteneklerini geliştirmeye olan bağlılığınız, okulumuzun eğitim kalitesini artırmak için gösterdiğiniz çabanın bir göstergesi olarak görülüyor.

Sizler, öğrencilerimize sadece bilgi değil, aynı zamanda değerler ve beceriler de kazandıran, onları geleceğe hazırlayan rehberler olarak önemli bir rol oynuyorsunuz. Bu başarılar, sadece turnuvadaki sonuçlarla sınırlı kalmayıp, gelecekte de öğrencilerimizin hayatlarında fark yaratmaya devam edecektir.

Bu sebeple, sizin ve tüm okul öğretmenlerimizin özverili çalışmalarınızı ve başarılarınızı bir kez daha tebrik ediyor, gelecekteki etkinliklerde de başarılarınızın devamını diliyoruz.

Ferhat AYTÜRK

29-03-202429-03-2024